Starter

Veel mensen dromen ervan om voor zichzelf te beginnen. Zij worden echter vaak weerhouden door het idee dat er veel risico's kleven aan het hebben van een onderneming. Daarnaast leven er ook veel vragen: hoe zet u het bedrijf op, hoe gaat u het bedrijf financieren, wat moet er geregeld worden, wanneer schrijft u zich in bij de Kamer van Koophandel en meldt u zich aan bij de Belastingdienst, en niet onbelangrijk: wat zijn nu wérkelijk de risico´s van uw onderneming en hoe kunt u deze het beste beperken?

Wat kan Gerritsen Belasting Adviesgroep voor mij betekenen?

Wanneer u aan het nadenken bent over ondernemerschap, kunnen we in gesprek gaan om uw ideeën over de onderneming te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Wij denken graag mee en gebruiken onze ervaringen om u te helpen de stap te zetten naar ondernemerschap, en uw eigen bedrijf tot een succes te maken. Wanneer u hebt besloten de stap te wagen en u heeft de benodigde voorbereidingen getroffen (uw bedrijf heeft een naam, is ingeschreven bij de Belastingdienst etc.) dan begint het echte ondernemen.
Daarmee volgen spoedig de blauwe brieven. U krijgt te maken met belastingen waarmee u in het verleden waarschijnlijk niet te maken hebt gehad en er moet een boekhouding worden bijgehouden. Ook in dit stadium kunnen wij zaken uit handen nemen, zoals de boekhouding en het doen van de belastingaangiften. Zo kunt u zich volledig richten op uw startende onderneming.

Interesse?

Als u interesse heeft in onze diensten, maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, waarin we nader kennismaken en kijken wat we voor u zouden kunnen betekenen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.