Vennootschap/DGA

Uw onderneming is een BV. De keuze daarvoor is waarschijnlijk genomen om bepaalde risico's af te dekken. Heeft u zich weleens afgevraagd: worden de risico's die destijds afgedekt dienden te worden nog steeds afgedekt? Zijn er naderhand meer aandeelhouders aangetreden? Past de risicodekking nog bij de huidige onderneming of is het tijd om de vennootschappelijke structuur te herzien?

Kortom: bij een BV komt u veel zaken tegen die uw aandacht vragen. Voor ons betekent dit dat naast het reguliere fiscale aangiftewerk het nodige werk op het gebied van fiscaal advies komt kijken.

Wat kan ik verwachten van Gerritsen Belasting Adviesgroep?

Wij voorzien u graag van fiscaal advies. Daarnaast nemen we graag de werkzaamheden uit handen als het gaat om de belastingaangiften en de financiële administratie. De adviseurs en accountants van Gerritsen Belasting Adviesgroep werken op een transparante en betrokken manier, we denken graag met u mee. We zijn erop gericht onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw onderneming en daar waar we vanuit onze financiële en fiscale achtergrond mogelijkheden zien voor uw onderneming mag u van ons advies verwachten.
We werken tegen scherpe tarieven en door ons gevarieerde klantenbestand zijn we in diverse branches goed thuis.

Second opinion door Gerritsen Belasting Adviesgroep?

Vraagt u zich weleens af of er op financieel of fiscaal vlak meer voordeel behaald zou kunnen worden dan nu het geval is? We bieden u de mogelijkheid van een vrijblijvende financiële en fiscale Quick Scan van uw bedrijf. Op basis van de jaarrekening van uw onderneming en de aangiften inkomstenbelasting kunnen wij bepalen welke kansen er nog liggen en welke voordelen u daarmee zou kunnen behalen. Neem bij interesse contact met ons op, dan kunnen wij u meer over de Quick Scan vertellen.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend, na kennismaking kunnen we samen bepalen wat wij voor u kunnen betekenen. Ook de offerte die hierop volgt is vrijblijvend.
Voor een afspraak kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen.